Eurolac Winkel

Welkom!

De Eurolac Lactatiekunde Webwinkel is in de eerste plaats een webwinkel. Na bestellen online is er de mogelijkheid om de bestelling af te halen in het kantoor in Helmond. Dit kan alleen op afspraak. Betaling liefst online bij het bestellen of contant-gepast of met PIN bij afhalen.

In de Kalender Geplande Winkelsluitingen kun je in één oogopslag zien of er vandaag wordt uitgeleverd. Wellicht kun je tijdens winkelsluiting wel bij één van de wederverkopers  terecht.

LET OP!

Verzendingen naar bestemmingen in Europa buiten Nederland kunnen door wijzingingen in de regelgeving van de Europese postbedrijven enkel nog verzonden als pakket. Derhalve kan vanuit landen buiten Nederland enkel nog gekozen worden voor verzending als pakket tegen een hogere verzendprijs (€10,00). Onze excuses hiervoor.

Beoordeel ons!

Is het winkelen bij Eurolac je bevallen? Wij doen ons best je een zo aangenaam mogelijke ervaring te hebben bij het bestellen en bezorgen van je producten. Laat eens een beoordeling van de site achter, zodat wij weten wat jij er van vindt. Of schrijf een korte review van het product dat je kocht.

Vragen over producten kun je stellen via winkel@eurolac.net of als antwoord op je bestel-of verzendbevestiging.

Geen bestel- en verzendbevestiging ontvangen? Controleer of je een geldig emailadres hebt opgegeven.

Of het je beviel of niet beviel: wij horen je ervaringen graag, het helpt ons onze diensten te verbeteren. Helaas helpt het niet om een lage waardering te geven vanwege langere levertijden. Wij zijn een kleine speler in de webwinkelmarkt en post.nl doet eerst de grote klanten zoals Bol.com en Wehkamp en zo en dan pas de kleintjes zonder apart en voordelig contract. In de algemene voorwaarden staat dat wij streven naar levering binnen 3 werkdagen. Dat betekent dat je meestal binnen 24 uur na je bestelling een verzendbevestiging krijgt, je bestelling zou dan binnen 2-3 werkdagen bij je binnen moeten zijn. Bedenk dat levering vanuit Nederland naar andere Europese landen altijd enkele dagen langer kan duren.

Let ook goed op of er wel uitlevering is. Raadpleeg hiervoor de kalender geplande winkelsluiting.

Productcategorieën