Retoursinformatie

Retoursinformatie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren om uw ongeopende, c.q. niet aangebroken product retour te sturen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via winkel@eurolac.net. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U hoeft geen reden te geven voor uw annulering, maar het is voor onze administratie prettig om uw gegevens bij elkaar te hebben. Wij vragen u daarom dit formulier in te vullen.

Retour formulier

De artikelen uit de Eurolac Winkel worden met de grootst mogelijke zorg gemaakt, verpakt en verzonden. Niettemin is het mogelijk dat een artikel beschadigd aankomt of niet aan uw verwachtingen voldoet. In dat geval kunt u het product zonder meer retourneren en krijgt u uw geld terug. Dit geldt voor elke aankoop, ook als dit een speciale aanbieding was of als u een kortingcode heeft gebruikt.

Hoewel u niet verplicht bent aan te geven waarom u retourneert, is het voor ons wel plezierig dat te weten, zodat wij onze producten en dienstverlening kunnen verbeteren.

Producten die beschadigd zijn aangekomen hoeven niet te worden geretourneerd, maar we zien wel graag een bewijs in de vorm van een foto. U krijgt dan evengoed uw geld terug of u kunt kiezen voor het opnieuw opsturen van eenzelfde product.

Op dit formulier is ruimte voor 2 producten. Indien u meer wenst te retourneren gebruikt u een nieuw formulier. Uw verzoeken zullen samen worden verwerkt.

  • Je vind dit nummer bovenaan de bestelbevestiging
  • Geef de naam op die bij de bestelling is opgegeven
  • Geef het e-mailadres dat werd gebruikt bij de bestelling
  • Geef een nummer waar je overdag bereikbaar bent
  • IBAN en tenaamstelling rekening voor terugbetaling
  • Sleep je bestanden hier of
    Voeg zo mogelijk een foto van het beschadigde product toe