Praktijktarieven

Lactatiekundige hulp is bij sommige zorgverzekeraars opgenomen in het vergoedingenpakket, kijk het na in uw polis. Indien uw verzekering lactatiekundige hulp niet noemt in de polis of indien de lactatiekundige van Eurolac niet voldoet aan de door de verzekeringsmaatschappij gestelde voorwaarden, adviseert Eurolac u niettemin toch de rekening voor vergoeding in te dienen. Door de verzekeraar kunnen lidmaatschapsnummers van beroepsvereniging, Kamer van Koophandel en dergelijke worden gevraagd. Deze vindt u onder contact.

Onderstaand overzicht laat de verschillende consult mogelijkheden van Eurolac Lactatiekunde zien. De prijzen zijn inclusief eventuele reiskosten. Afgezien van eventuele hulpmiddelen zal de rekening nooit hoger uitvallen. Een consult in persoon en via Zoom wordt verdeeld in blokjes van een kwartier. Het totale consult is dus altijd een veelvoud van het basistarief en wordt berekend per begonnen kwartier.

Telefonische consulten via het betaalde 0900 EUROLAC nummer worden verrekend via de telefoonrekening. Dit nummer kost €1,00 per minuut plus de gebruikelijke belkosten, met een maximum van €45,00. Een telefonisch consult wordt niet gefactureerd.

Emailconsult en Medicijnconsult worden via de webwinkel gekocht en daarvan kan een factuur worden aangevraagd. Persoonlijke consulten en consulten via Zoom worden achteraf gefactureerd. U ontvangt de factuur inclusief iDeal betaalknop per email.

Wanneer betaling ineens een probleem is, kan in overleg een betalingsregeling worden getroffen zonder extra kosten.

Soort consultBeschrijvingTijdseenheidTarief
LK aan huis
Lactatiekundig consult bij de cliënte thuis (of in het ziekenhuis) (binnen ca. 30 minuten per auto van de praktijk)
Zie kaart hieronder.
15 minuten
€ 30,00
Viruele wachtkamer en Zoom spreekuur
Lactatiekundig consult via Zoom
15 minuten
€ 25,00
Telefoon Alleen via 0900-EUROLAC (0900-3876522), €1,00/minuut, plus startkosten en de gebruikelijke telefoonkosten. 1 minuut€1,00
Email consult
Lactatiekundig consult per email, enkelvoudige mailwisseling
variabel€ 15,00
Medicijn consultLiteratuur gebaseerd, lactatiekundig advies over medicijnen tijdens de borstvoeding periode
variabel€ 15,00