Altijd al eens iets willen vragen? Nieuwsgierig naar hoe dit of dat nu eigenlijk werkt?
Ik ga vragenuurtjes houden. Ik ga niet life, maar maak er een webinar van (open access, dus voor iedereen vrij te bekijken). Als er dan meer ingewikkelde vragen bij zijn, of min of meer ongewone, dan kan ik eerst wat research doen en een beter antwoord formuleren.
Stuur je vragen in per bericht hier, per email, per geluidsbericht of als video met de vermelding ”vragenuurtje”. Als ik je vraag gebruik, dan verschijnt die in beeld en/of geluid in de webinar. Als je dat niet wilt vermeld dat dan, dan noem ik alleen je vraag, met of zonder jouw naam erbij.

Als er voldoende vragen binnenkomen kan er een wekelijks vragenuurtje komen. Nu ja, uurtje, de video’s zulle eerder een half uurtje duren. Ze komen hieronder te staan in omgekeerd chronologische volgorde (dus de nieuwste bovenaan). Met aankondigingen via Facebook uiteraard.

Eurolac Lactatiekunde werkt samen met

Het Nieuwe Borstvoeding Boek

Te koop in de webwinkel van Eurolac Lactatiekunde  of van Kenniscentrum Borstvoeding

Moederliefde

Moederliefde is krachtig uniek jouw geschenk aan je kind uniek en instinctief Onvoorwaardelijke nabijheid liefde rust borstvoeding. Tot het moment daar is dat het kindje zelf stappen zet om de buitenwereld te ontdekken en dan nog steeds onvoorwaardelijk er zijn en al het voor genoemde blijven aanbieden op verzoek. Moederliefde is ook papaliefde respecteren, stimuleren en waarderen!!

wat vind jij moederliefde?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Eurolac Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes