Virtuele wachtkamer en virtueel inloopspreekuur

In verband met de versterkte corona maatregelen per 15-12-2020 zijn persoonlijke consulten niet mogelijk.

In plaats daarvan is een virtueel spreekuur via Zoom ingesteld, elke week op maandagochtend (in overleg zijn ook andere tijden mogelijk op afspraak), ingaande op maandag 21 december 2020. Door op deze link te klikken ga je naar de virtuele wachtkamer. Elke maandag zit ik om 11:00u klaar om je te ontvangen als je in de wachtkamer komt. Het kan zijn dat je even moet wachten terwijl ik met een andere client bezig ben. In de tussentijd kun je even je beeld en geluid checken. Het is handig als er iemand bij je is die de camera kan bedienen terwijl jij met je kind bezig bent of om dingen te laten zien. Vul ook van te voren het intakeformulier in, dan heb ik je gegevens al bij de hand. Het tarief voor deze dienst is €25,00 per kwartier (zie ook Tarieven), inclusief nazorg via telefoon en/of email. Dit wordt achteraf gefactureerd

Als het ”inloopspreekuur” te lang duurt kun je bellen met 0900EUROLAC of emailen naar info@eurolac.net om een privé afspraak te maken op een ander tijdstip. Overigens is de wachtkamer ook privé, de instellingen zijn zo ingesteld dat niemand jou in de wachtkamer ziet en jij ook geen anderen ziet.

Je hoeft geen eigen Zoom account te hebben om mee te doen. Je hebt wel een computer, laptop, tablet of telefoon nodig met een camera en een microfoon. Bij de desktop gebruik je liefst een webcam en een koptelefoon of oortjes met microfoon. Bij een laptop moet je even checken of de ingebouwde beeld en geluid hardware het goed doet, anders ook daar een aparte webcam, en audio-set.

Eurolac.net is een gratis site met een zeer grote hoeveelheid eerste klas informatie over borstvoeding. De site wordt niet door de industrie of andere financieel belanghebbenden gesponsord (dat wil zeggen dat er geen irritante advertenties door de tekst heenlopen).  De site is voor bezoekers gratis, maar het kost erg veel geld om een site te onderhouden en de informatie erop te zetten. Het zou enorm helpen als mensen die deze site bezoeken en er voor hen waardevolle informatie halen een vrijwillige bijdrage zouden willen geven.

Doneer nu!