Borstvoeding.com onder nieuwe vleugels

Na een wat zwaardere bevalling dan van tevoren verwacht is het dan eindelijk zo ver: de lancering van de nieuwe website van Kenniscentrum Borstvoeding
We zijn heel blij dat we dit blije nieuws eindelijk met iedereen mag worden gedeeld!

Oprichter Kenniscentrum Borstvoeding neemt na 17 jaar afscheid

Stefan Kleintjes vertrekt bij het Kenniscentrum Borstvoeding
Na 17 prachtige jaren neemt onze geliefde vriend en icoon in borstvoedingsland Stefan Kleintjes afscheid als oprichter en drijvende kracht achter het Kenniscentrum Borstvoeding, hét platform voor gratis kennis en achtergrondinformatie over borstvoedingsonderwerpen.
Het Kenniscentrum Borstvoeding wordt in een vernieuwd jasje vanaf 19 juli 2020 voortgezet door een nieuw team. Borstvoeding.com blijft een gratis platform voor ouders, professionals en anderen die borstvoeding een warm hart toedragen.
Omdat Stefan 17 jaar lang onvoorwaardelijk voor ons allemaal klaar heeft gestaan willen wij, het nieuwe team, samen met jullie een bijzonder afscheidscadeau geven. Het mooiste cadeau dat we hem en zijn vrouw Aukje kunnen geven is een bijdrage om de schade aan hun oude boerderij midden in het aardbevingsgebied van Groningen te kunnen herstellen.
Dus heb je in de afgelopen 17 jaar als moeder, vader, partner, oma, tante, zus, lactatiekundige, kraamverzorgende, diëtist, vrijwilliger, professional of gewoon geïnteresseerde borstvoeding.com bezocht, de app of de groeicurves gebruikt en dit gewaardeerd, doe dan mee!
Help Stefan en Aukje aan een veilig en warm huis. Alle beetjes helpen!
Het nieuwe team & afscheidscomité van Kenniscentrum Borstvoeding
Carla (lactatiekundige), Elly (lactatiekundige), Ger (software-engineer), Sjoukje (UX-specialist) en Daan (dataspecialist)

Kenniscentrum Borstvoeding, de andere naam voor borstvoeding.com, is uiteraard ook nog steeds op Facebook te vinden . Op Facebook komt ook een ondersteunende inzamelingsactie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Eurolac Lactatiekunde werkt samen met

Het Nieuwe Borstvoeding Boek

Te koop in de webwinkel van Eurolac Lactatiekunde  of van Kenniscentrum Borstvoeding

Moederliefde

Moederliefde is krachtig uniek jouw geschenk aan je kind uniek en instinctief Onvoorwaardelijke nabijheid liefde rust borstvoeding. Tot het moment daar is dat het kindje zelf stappen zet om de buitenwereld te ontdekken en dan nog steeds onvoorwaardelijk er zijn en al het voor genoemde blijven aanbieden op verzoek. Moederliefde is ook papaliefde respecteren, stimuleren en waarderen!!

wat vind jij moederliefde?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Eurolac Nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes